top of page
PXL_20210528_065544525~2.jpg

THE CORNER

Där bara fantasin sätter gränsen

The Corner är vår studio av mellanstorlek och är belägen på vårt huvudkontor.

The Corner är en fullt utrustad studio med 2st kameror och all teknik och tekniker som behövs för ett digitalt event. I våra studios kan ni både spela in och livestreama event och en sändning kan även blandas med förinspelat material, allt efter era tankar och önskemål.

Golvet i studion är ett högblankt studiogolv och väggarna är belysta med led-lampor som kan ändras i olika färger till den design som passar just er. The Corner är även utrustad med en LED-vägg som mäter 2,5 x 5 meter och är därför perfekt för konferenser, paneldebatter, seminarier, produktdemonstrationer och prisutdelningar.

Utanför studion så finns även en loungearea där de som inte är med framför kameran kan följa sändningen. Enkelt att ta sig hit och gott om fri parkering.

Beroende på möbler så rekommenderar vi max 5 personer i The Corner.

Att hyra en studio av Centas innebär inte bara en studio i en härlig miljö utan med oss så får ni även den kunskap vi har samlat på oss under åren. Våra erfarna tekniker är med er innan, under och efter eventet och ser till att allt flyter på precis så bra som ni hoppas. Vi sätter oss alltid ner tillsammans med er för att gå igenom de olika delarna i eventet och vilket slags budskap ni vill förmedla.

 

Tillsammans planerar vi och tar fram ett körschema för en så smidig och snygg sändning som möjligt.

Tveka inte att höra av er till oss så hjälper vi er med ert nästa event.

 

bottom of page