top of page
EBA_2_.jpg

OM OSS

Din kreativa teknikleverantör

Att låta människor se, höra och känna det du har att förmedla. Och ju större upplevelsen ska bli, desto större krav ställs på tekniken som förmedlar den.
På Centas har vi ägnat oss åt att presentera budskap och skapa upplevelser i mer än 45 år. Det gör oss till Sveriges äldsta företag i bild och ljuduthyrningsbranschen. Idag erbjuder vi konsultation, uthyrning och försäljning av AV- och IT-utrustning inför utbildningar, konferenser, mässor, kick-offer och bolagsstämmor.


Med åren har vi skaffat oss en svårslagen erfarenhet av hur man bäst kombinerar och använder tekniken för att åstadkomma den bästa presentationen. Oavsett om det handlar om en mindre demonstration eller en internationell konferens för flera tusen personer. Vårt arbetsfält täcker hela världen, så vi finns där du behöver oss.

 

Vi erbjuder nu olika studiokoncept, där vi tillsammans kan skapa digitala och hybrid event. Vi erbjuder streaming via en mängd olika tjänster, och har skräddarsydda lösningar för det mesta. Hör av dig om det är något du behöver, har vi inte redan skapat det, så gör vi det gärna

_DSC2759.png
Thomas Rosell Centas.jpeg

MÖT TEAMET

Vårt team är experter inom event, vi har lång erfarenhet av allt från stora konferenser till små digitala event.

Vill du prata med någon kring ditt event börja med att ringa Johan eller Thomas nedan. 

Tommy Björklund

Ägare & Ekonomiansvarig

Tomas Knuutila

Personalansvarig

Mikael Romell

Tekniker

Jonathan Lindgren

Tekniker

bottom of page