top of page

Live

Shopping

scroll

Shopping trenden som håller på att ta över världen

Vad är Liveshopping?

Liveshopping är precis vad det låter som era kunder/följare följer er under en livesändning där ni visar upp och pratar om era produkter. Kunderna beställer direkt under sändningen.

 

Vad är fördelen med Liveshopping?

Fördelen är att kunderna får en bättre känsla och upplevelse av just era produkter, ni får en möjlighet att förklara, visa och berätta. Kunderna kan ställa frågor direkt via chatten för att få svar på väsentliga frågor. Chattfunktionen skapar också en interaktion och ett engagemang.

Kunderna får också en möjlighet att se personerna bakom företaget.

  • En bild säger mer än tusen ord, en film består av tusentals bilder.

PXL_20210506_163424588.jpg
PXL_20210506_163527666.jpg

Varför bör man använda sig av professionell studioteknik?

Att filma med sin mobiltelefon eller att använda sig av en 2-kameralösning är som att jämföra äpplen och päron. Att använda två stycken kameror så kan den ena kameran vara fokuserad på helbilden medan den andra kameran är rörlig och fokuserar mer på produkten och detaljerna kring dem. Med denna lösning så får kunderna ett helt annat intryck och känsla.

Hur kan vi hjälpa till?

Vi kommer ut till er med den tekniska utrustning som behövs för att livesända eventet, riggar upp i god tid och går igenom detaljerna om hur ni vill förmedla just ert budskap. Vi har en ljud- och bildtekniker på plats tillsammans med en kameraoperatör. Vi tar även med ljus för ljussättning.

Skicka en förfrågan

Tack, vi återkommer med svar så snart som möjligt

bottom of page